Ramen en Deuren

Voor het maken en de plaasting van onze ramen en deuren maken wij uitsluitend gebruik van aluminium, maar dat was al duidelijk uit onze naam. Alleen aluminium levert voor ons de kwaliteit die wij beogen. Het kader van onze ramen bestaat telkens uit driekamerprofielen, dit vanwege de hoge isolatiewaarde. Deze profielen worden ook gepoederlakt - en niet gespoten - om een goed kleurbehoud en een hoge krasbestendigheid te verzekeren. Indien u rolluiken wenst - uiteraard te automatiseren en in samenspraak met de installateur van uw elektriciteit geautomatiseerd - dan kan u bij ons terecht voor de volledige binnen- en buitenafwerking. Ons glas nemen wij af bij Saint-Gobain: topkwaliteit waar u jaren plezier van zal hebben. Ook glas in alle soorten: akoestisch, warmtewerend, veiligheidsglas, zelfreinigend glas... .

Veranda's

Wil u graag een meerwaarde geven aan uw huis en uw terras? Dan kan u voor uw veranda ook bij ons terecht. Samen met u zoeken we naar de mooiste inplanting van uw droom, een mooie uitbreiding van uw leefruimte. Uiteraard zorgen we voor een goede isolatie, maar ook voor een goede warmtewering. Zo kan u alle seizoenen genieten van buiten maar toch binnen. En omgekeerd. En om het u helemaal makkelijk te maken, kan u dan ook nog kiezen voor zelfreinigend glas. Makkelijk en eenvoudig.

Garagepoorten

Helemaal mooi wordt uw project natuurlijk als ook uw garage mooi integreert met uw ramen en deuren. Of uw veranda uiteraard. Verschilende opties zij n mogelijk: met of zonder motor en afstandsbediening of klavier.... Gewone sectionale poorten, of, ons paradepaardje, vlakliggende poorten.